Stevige grindvloer in huis zorgt voor gemak


Heeft u vragen over het aanbrengen van een grindvloer? Of wilt u meer voorbeelden bekijken voordat u een keuze maakt? Via de link in dit artikel komt uit bij een specialist op het gebied van grindvloeren. Hier kunt u direct een scherpe offerte aanvragen, meer informatie verzamelen of foto’s bekijken van grindvloeren die reeds zijn aangelegd. U  zult ontdekken dat een grindvloer een stijlvolle en ook duurzame keuze is voor de lange termijn. 

Stijlvolle vloer met siergrind

Grindvloeren hebben een warme, natuurlijke uitstraling. Siergrind vloeren zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleurrijke combinaties. Een grindvloer bevat natuurlijke steentjes en is verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes. Het grind wordt gemengd met een epoxy of een polyurethaan bindmiddel en vervolgens nauwkeurig aangebracht. Deze vloeren kunnen met een open of gesloten structuur worden aangebracht. Het verschil is dat bij een gesloten structuur de kleine ruimtes tussen de korrels worden opgevuld met een transparant vulmiddel en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

 

Belangrijkste voordelen grindvloeren

Naast de aantrekkelijke afwerking zijn er vele redenen om een grindvloer te laten leggen:

✓ Duurzaam & slijtvast: Een grindvloer blijft wel tientallen jaren goed.

✓ Naadloos & flexibel: Vuil en water komt niet door de vloer heen.

✓ Decoratief & UV-stabiel: In diverse stijlen af te werken en de kleur vervaagt niet.

✓ Gemakkelijk te reinigen: Eenvoudig schoonmaken met een hogedrukreiniger en stofzuiger.

Offerte nieuwe vloer aanvragen

Bent u overtuigd en wilt u meer informatie verzamelen op het gebied van grindvloeren? Wij verwijzen u graag door naar onze specialist in het aanbrengen van grindvloeren en andere soorten gietvloeren. Bij deze specialist kunt u terecht met al uw vragen over het aanbrengen van de nieuwe vloer, ook kunt u hier meer informatie verzamelen en uw keuze maken. Er zijn veel verschillende foto’s beschikbaar waardoor het kiezen van een nieuwe vloer een fluitje van een cent wordt.